Saša Popović održao svoje obećanje i uručio poklon baki iz Zvezda Granda

, , Comment closed

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović ispunio je želju baka Pavlike Jovičić iz Topličke Velike Plane i kupio joj tanjiraču za traktor, obećanu u emsiji Zvezde Granda!

Vrijedan poklon 77-godišnoj baki uručen je nedavno, budući da vremenske prilike i neprohodnost do sela u kome simpatična baka živi, nisu dozvolile da joj se tanjirača dostavi ranije. Širina njenog osmijeha i zagrljaj koji je poklonila donosiocima Grandovog poklona, rekli su koliko je Pavlika srećna što je Popović odmah ispunio dato obećanje.

“Drago mi je što sam obradovao Pavliku i time joj olakšao posao, koji radi bolje nego mnogi muškarci. Veoma mi je drago da sam je upoznao, što je bila naš gost u emisiji i što smo uspeli da je usrećimo”, izjavio je Popović dodajući da je uvijek dobrodošla u Grand produkciju.

Da napomenemo da je baka Pavlika je imala samo jednu želju – da pozdravi Sašu Popovića i žiri Zvezda Granda, a direktor Grand produkcije zajedno sa emisijom Exploziv, koji je prvi emitovao priču o super -baki, doveo ju je na snimanje takmičenja. Upravo tu je i palo obećanje o kupovini tanjirače, što je baku i rasplakalo.

 

 

 

(Svet/Udarni.net)