Sestra joj preminula od raka: Dok sam sjedila u žiriju “Pinkovih Zvezda”, ona se BORILA za život

, , Comment closed

Ostatak žirija je saznao za njenu smrt. Svi su je stegli za ruke. Vijest da joj je preminula sestra je sve naprosto šokirala

Popularna pjevačica kao i članica žirija “Pinkove Zvezde” Dragana Mirković nedavno je proživjela porodičnu tragediju kada je njena sestra od strica izgubila bitku sa opakom bolešću.

Dok je pjevačica sjedjela u žiriju “Pinkovih zvezda”, sestra joj se borila za život, što je pjevačici toliko teško palo da nije mogla da sakrije suze, a gotovo niko u studiju nije znao šta se zapravo događa.

Nakon što je jedna od kandidatkinja otpjevala pjesmu o rodnom kraju, Dragana se sjetila sestre, koja je tada još uvek bila živa, ali u teškom stanju u bolničkoj postelji, pa je zaplakala.

download-26

“Moja sestra od strica je u tom trenutku bila u bolnici sa metastazom raka. Sedela sam u stolici, trudila sam se da budem vesela, da aplaudiram, da niko ne primeti da imam privatan život jer moj posao je takav da se emocije ne pokazuju. Ali nisam mogla da se obuzdam. Reči “doći ću ti u kraj, vratiću ti se, majko” se me samo još više pogodile. Hvala bogu, moja majka i moj otac su živi i zdravi, ali znala sam da je u tom trenutku moja sestra u bolnici i znala sam šta je čeka, a ja ne mogu da joj pomognem. Ubilo me je sve u momentu. Osetila sam da sve igra u meni, a trudila sam se da se to ne vidi – otvorila je dušu Dragana za “Srpski telegraf”.

Dragana Mirković je također dodala i da su joj koleginice iz žirija “Pinkovih zvezda” bile velika podrška u tako teškim trenucima. Jednostavno su njena desna ruka i velika podrška kroz cijeli njen život.

“Dara Bubamara i Zorica Brunclik su znale šta mi se dešava, samo su me stegle za ruku jer nisam želela da pričam o takvim stvarima. Nije prošlo ni nekoliko dana, a moja sestra je preminula” kroz suze je završila pjevačica Dragana Mirković.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)