Skandalozno: Čuvena srpska pjevačica napadnuta na sred ulice (FOTO)

, , Comment closed

Ovaj nemili događaj se dogodio na sred ulice…

Popularna pjevačica napadnuta je u glavnom gradu Srbije Beogradu. Sve je detaljno objasnila i opisala na društvenoj mreži “Facebook”.

Transrgodna pjevačica Nataša Maza objavila je na Fejsbuku da je fizički napadnuta juče u Beogradu.

Ona je na “Facebook-u” objavila status u kojem je opisala detalje incidenta, i otkrila da je intervenisala policija. Sve se dogodilo na Banovom brdu.

“Danas oko 13 časova u Požeškoj ulici sam napadnuta od strane desetak momaka u vidno alkoholisanom stanju. Dva momka su fizički nasrnuli na mene uz naravno pogrdne reči i psovke. A razlog? Jer sam Natasš Maza. Pozvala sam policiju koja je došla na mesto događaja, dala sam izjavu, a napadači su se nalazili u kafiću pored pa su i oni legitimisani i njima je uzeta izjava. Dotični mladići su nastavili da me vređaju i pred policijom koja nije reagovala. Navodno biće podneta prijava protiv njih. Kažu za nasilje u porodici po novom zakonu se ide u zatvor a za nasilje na ulici???” napisala je pjevačica.

Da napomenemo da je početkom maja u Beogradu petorica muškaraca napali su transrodnu osobu, a poslije nekoliko dana desio se još jedan incident u prestonici. Trans osobu Lelu i njene dve drugarice je napao mladić.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)