ŠOK: Događaj koji se desio na dan sahrane oca Kije Kockar potresao sve

, , Comment closed

Skandal koji se dogodio na dan sahrane oca jedne od najpopularnijih učesnica rijalitija “Zadruga” Kije Kockar  potresao je rodni kraj.

Prema onome što prenose komšije, Kijin stric je još na dan bratovljeve sahrane potpuno ispraznio stan u vlasništvu svog brata, a Kristininog oca, preminulog Miloša Kockara.

“Miloš je tu živeo sam. Jedini naslednici su njegova ćerka Kija i njegova supruga koja živi u Nemačkoj. On je umro 28. aprila, ujutru u pola 10, a njegov brat je u popodnevnim časovima kompletno ispraznio njegov stan,”

prenose komšije u čudu.

O ovome što se dogodilo bruji cijeli Zrenjanin, a mnogi se pitaju i kako je ovo moguće uraditi istog dana kada je sahrana, a pored toga i bez ikakve ostavinske raprave.

“Sav nameštaj, sve je ispražnjeno. Ostali su samo zidovi. I radni deo, i šporet i frižider, sto i stolice, ljudi su sve videli. To je sad bum u gradu. Ni ostavinska rasprava nije urađena. Istog dana je skinuo radni deo. Na svoju je ruku to uradio. Njegov brat je umro prepodne, a on je popodne ispraznio stan. Čak je proveravao i da li mu brat ima neki račun u banci, “

govore Kijine komšije i pri tome su dodali još i to da niko ne zna da li je u stanu bilo nešto vrijedno ili ne.

Kijin stric koji je ovo uradio je oženjen i ima dvoje dece, a sa Kijom je u dobrim odnosima. Uvijek je dolazio na njene rođendane, a bio je i na njenoj i Slobodanovoj svadbi. Prema onome što se priča, ni njegova materijalna situacija nije loša, te pri tome nikome nije jasno zbog čega je uradio ovako nešto.

Ova saznanja potvrdila je i Nadica Zeljković, no ništa više od toga nije htjela da kaže.

 

(Telegraf \ Udarni.net)