Šok i tuga: Popularni domaći pjevač poginuo, a supruga i beba teško povrijeđeni (FOTO)

, , Comment closed

Šokantno.

Popularni domaći pjevač doživio tešku saobraćajnu nesreću i poginuo dok su njegova supruga i brba zadobili teške tjelesne povrede.

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su Aleksandar Simić Simke (26), srbijanski muzičar i Aleksandar Lazić (25), dok su Lazićeva supruga i beba od tri mjesaca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu.

Po riječima bugarskog državljanina, Ljubomira Šopova, koji je vozio kamion natovaren automobilima, na kritičnom mjestu vidio je da ka njemu juri auto, brzinom od, kako ja kazao, “između 140 i 150 kilometara na sat”.

U retrovizoru je vidio još jedan auto, za koji kaže da je isto brzo vozio.

“Auto iza mene je krenuo da me pretekne i čeono se sudario sa drugim autom. Od jačine udarca, auto, koji je išao meni u susret, se katapultirao i završio na krovu mog kamion, srušivši mi nekoliko vozila. Nakon toga, po inerciji, nastavio je da se kreće i nakon tridesetak metara završio u jarku”, govori Šopov.

Prijatelji nastradalog muzičara u šoku su nakon što je do njih došla vijest da je njihov “Simke” nastradao, a od jutros se na društvenim mrežama nižu poruke kojim se opraštaju od nastradalog prijatelja.

Među onima koji ga neutješno oplakuju su i brojni prijatelji i kolege sa estrade, a njegove fotografije na Fejsbuk profilu svjedoče o poznanstvu i saradnji sa Darom Bubamarom, Draganom Mirković i mnogim drugima.

 

(e-turneja/Udarni.net)