Šok: Jelena Karleuša i Ceca u duetu, a evo koja ih je pjevačica spojila (FOTO)

, , Comment closed

Niko ne bi rekao da će se to ikada desiti.

Dvije popularne srpske pjevačice i jedno od velikih imena na regionu Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša glavni su akteri najvećeg rata na našoj estradi. Zbog toga je mnogima nezamislivo da ih zamisle zajedno u istoj prostoriji a kamoli da sarađuju. Međutim, njih dvije su devedesetih godina bile u odličnim odnosima a dogodila se i ta saradnja.

U pitanju je pjesma bivše misice i pjevačice Dajane Slavice Tripunović koju je snimila 1995. godine pod nazivom “Pusti me”. U ovoj pesmi, Karleuša i Ceca su ukrstile svoje glasove i otpevale svojoj koleginici prateće vokale.

Karleuša je pre nekoliko godina govorila o toj saradnji:

“Kada sam počela da maštam o tome da postanem zvezda, pevala sam prateće vokale Dajani a zajedno sa mnom u studiju se pojavila tada velika zvezda Ceca. Nas dve smo zajedno otpevale prateće vokale Dajani i ja sam bila jako uzbuđena i srećna što stojim rame uz rame sa Cecom. Kasnije sam čula kako je Ceca navodno rekla da veoma lepo pevam ali da sam previše ružna da bih bila zvezda”, kazala je Karleuša u emisiji kod Lune Lu. 

Danas, rat između njih dvije i dalje traje a Dajana je otkrila da ih obje voli i da je u odličnim odnosima i sa Cecom i sa Karleušom.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)