Šok na domaćoj estradi: Popularnu domaću pjevačicu pretukao muž (FOTO)

, , Comment closed

Užas, niko ne može da vjeruje…

Domaća estrada u šoku. Popularnu pjevačicu pretukao je muž.

Pjevačcia bila je žrtva porodičnog nasilja, a o tome nikada javno nije željela da govori. Pjevačica kaže da je njen drugi muž M. A. bio agresivan od početka braka, ali da ga je prijavila policiji tek pošto ju je udario u autu. Sve se to dogodilo Radmili Misić (51).

“Doživela sam ono što nijedna žena ne želi – da bude maltretirana. Ne stidim se jer nemam čega da se stidim, ali teško je prisetiti se te traume. Voleo je malo više da popije i onda bi postajao nezgodan. Od samog starta to nije funkcionisalo kako treba. Pokazivao je agresiju, a ja sam mislila da će to proći. Znao je da dođe do stana i da lupa satima, a ja ga nisam puštala unutra”, rekla je Radmila.

Pjevačica je detaljno opisala scenu nakon koje je odlučila da se razvede.

“Krenula sam na snimanje emisije, a on je pod dejstvom alkohola došao do zgrade. Kad je video da je komšija sa mnom, uleteo je u auto i počeo da me udara. Govorila sam mu da prestane, a kada sam videla da je vrag odneo šalu, izašla sam iz automobila i pozvala policiju. Patrola je ubrzo došla, ali je on uspeo da pobegne. Tada sam ga prijavila. Međutim, nisam ga tužila. Možda sam pogrešila, ali jedino što sam želela jeste da imam mir i da ga više nikad ne vidim. Ubrzo smo se razveli”, kaže Misićka, koja ističe da s prvim suprugom, s kojim ima ćerku Jovanu Ristić, nikad nije imala probleme.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)