ŠOK: Nakon što je opljačkan, novi problemi u domu Saše Popovića

, , Comment closed

Nakon što je opljačkana kuća Saše Popovića, novi problemi u domu direktora Grand produkcije…

Pljačka doma direktora Grand produkcije Saše Popovića šokirao je sve na estradi. Ukradene su vrijedne stvari koje je u svom sefu čuvao Popović.

Međutim njegova supruga Suzana doživjela je ogroman stres, zbog čega je, već danima na lijekovima za smirenje!

Pjevačica kaže de je uznemirena i da se u luksuznoj vili više ne osjeća bezbjedno, iako je suprug uvjerava da nema razloga za strah, navodi izvor.

“Suzana je mnogo osjetljiva i brižna prema Saši i kćerki Aleksandri i sinu Danijelu, a ova situacija unijela joj je nespokoj. Iako se i muž i djeca trude da joj objasne da se provale dešavaju svakodnevno i da je jasno da niko ne želi da im naudi, o čemu govori i to što su lopovi ukrali sef kada su očigledno znali da u njihovom domu nema nikoga, ona je neutješna”, kaže izvor za “Alo” i dodaje da je Suzana našla spas u lijekovima, ali samo privremeno.

“Lakše joj je da pije lijekove nego da plače po cijeli dan, a to joj je rekao i doktor koji joj ih je prepisao, međutim, objasnio joj je da to ne treba dugo da traje. Ona je svjesna da treba da se opusti, ali još nije sposobna za to. Saša se neprestano trudi da je oraspoloži i nasmije, tako da je uvjeren da joj lijekovi uskoro neće trebati. Osim toga, rekao joj je da će dodatno pojačati obezbjeđenje vile”,  zaključuje izvor.

Da napomenemo da je u četvrtak uveče ustanovljeno je da je iz porodične kuće Saše Popovića na Bežanijskoj kosi odnijet sef, u kojem su se nalazila dokumenta, nakit i satovi vrijedni više od 100.000 eura.

 

 

(Express/Udarni.net)