ŠOK: Napadnuta Maca Diskrecija

, , Comment closed

Nakon završetka rijaliti programa “Zadruga” bivši učesnici Zorana Stefanov i Nemanja Đerić Đekson svaki trenutak koriste kako bi izašli u provod. Pored toga što se ludo zabavljaju niti jednog trenutka ne propuštaju priliku da se obračunaju sa bivšim cimerima pa makar i preko telefona.

Viđeni su na nastupu finaliste rijalitija i njihovog druga Slobe Radanovića, no umjesto da uživaju u pjesmama i dobroj atmosferi, njih dvojica su u toku večeri kontaktirali s nekim preko video-poziva i nakon nekoliko minuta osobi sa druge strane počeli da pokazuju srednji prst. Kao da ovo sve nije dovoljno, pa je i Zorana u jednom trenutku počela da viče, no muzika je bila previše glasna, te je zbog toga tražila podršku. Đekson joj se pridružio pa su zajedno urlali na sagovornika.

prenosi “VIP Alo”.

Ovaj video-razgovor sa mnogo uvreda potrajao je nekih desetakk minuta, a ispostavilo se da su zadrugari zvali ni manje ni više nego najveću suparnicu u rijalitiju – Macu Diskreciju. Njen blizak prijatelj otkrio je do čega je tačno došlo.

“Veče je bilo odlično, pogotovo što se u provodu okupilo toliko njih iz rijalitija da podrže Slobu. Oni pozvali Macu Diskreciju da bi joj pokazali kako je Sloba napunio klub i kako im je svima lepo, budući da je za vreme rijalitija mesecima govorila da će ga narod mrzeti i da se niko od njih napolju neće družiti. Sve to je bilo više zezanje, ali kada se Diskrecija javila, počeli su da vrište od smeha. Maca kao Maca, prva je pokazala srednji prst, a to je Zoranu isprovociralo i tada je počela da viče. Svemu se pridružio Đekson, ali ništa nije bilo ozbiljno, sto puta gore stvari radili su u rijalitiju”

kazao je izvor za “VIP”.

 

(Alo \ Udarni.net)