ŠOK: Trudna Nataša Bekvalac HITNO odjurila kod ljekara, evo šta joj je saopštio

, , Comment closed

Popularnoj pjevačici Nataši Bekvalac u Grčkoj se desilo nešto što ju je veoma mnogo uznemirilo, zbog toga što je, kao što nam je već poznato pjevačica u drugom stanju. 

Sa svojim dečkom Lukom Lazukićem pjevačica je učestvovala u moto-turi po Grčkoj. Kada se to desilo Nataša nije bila ni svjesna da je u blagoslovenom stanju.

Najljepše vijesti stigle su iz njihovog doma. Pjevačica i njen dečko poznati IT stručnjak Luka Lazukić naredne godine postat će roditelji. Onii će dobiti bebu koja će krunisati njihovu višemjesečnu ljubav.

No, test na trudnoću koji je pozitivan u istom trenutku je i obradovao i uznemirio pjevačicu, prenosi “Blic puls”.

“Nataša je u Grčkoj posumnjala da je trudna, kada je i uradila test. Međutim, pošto je pre toga sa Lukom bila deo moto-ture na kojoj su motorom prešli stotine kilimetara po strmim stazama Grčke, ona se istog trenutka uplašila za plod. Svesna da se truckala, vozila velikom brzinom i sve vreme bila izložena vetru i suncu, shvatila je u sekundi kakvom se riziku prepustila ni ne sumnjajući da je trudna. U prvi mah je pokušavala da dođe sebi od sreće, ali je zabrinutost nadvladala njen osmeh, zbog čega je istog trenutka odlučila da prekine letovanje i da se vrati u Srbiju da bi otišla na pregled kod svog ginekologa”

rekao je izvor blizak pevačici, i pri tome je još kazao i:

“Nata je istog trenutka iz Grčke pozvala svog doktora, koji je pokušao da je smiri i da joj kaže da to ništa ne mora da znači i da njene avanture nisu morale nužno da ugroze bebu. Svoju sreću ali i zabrinutost istog trenutka je podelila sa Lukom, koji je kupio avionske karte i spakovao kofere da se vrate nazad. Iako je moto-tura trebalo da se nastavi sutradan, oboje su odustali od toga i vratili se u Beograd.”

(Blic \ Udarni.net)