Šok u GRANDU: Iznenadna smrt koja je sve rastužila

, , Comment closed

Pjevači i muzičari u šoku. Niko ne može da vjeruje. Veliko ime i veliki čovjek nažalost više nije među nama. Posebno veliko željenje je u “Grand” produkciji. Menadžer mnogih naših poznatih pjevačica preminuo je danas.

Slavoljub Stavrić Stavra preminuo je danas u niškoj bolnici nakon što je imao izliv krvi u mozgu i izazvao veliku tugu na domaćoj javnoj sceni, piše portal pink.rs.

On je sarađivao sa mnogim našim pevačicama, među kojima su Jelena Vučković, Jelana Grebac i Katarina Živković koje su danas izrazile žaljenje zbog njegove smrti putem društvenih mreža.

“Ode moj batica, moj prijatelj, moj zaštitnik, moja najveća podrška, najbolji menadžer, moja desna ruka ode mi duša od čoveka. Ako se neko borio za mene, onda je to on. Počivaj u miru, batice moj dobri. Neka ti je večna slava. Voli te, sekica, uvek i zauvek”, napisala je Katarina Živković.

I pjevačica Jelena Vučković izrazila je svoju tugu na Instagramu.

“Delili smo lepo i loše, ali ti si batica uvek bio tu kada je trebalo… Nemam reči dokle više dobri ljudi odlaze. Počivaj u miru, batice moj”, napisala je Jelena Vučković.

Na domaćoj estradnoj sceni, među mnogim pjevačima, vlada velika tuga zbog njegove iznenadne smrti.

A jedna od njih je i Aleksandra Prijović.

Pjevačica je na svom profilu na “Instagramu” objavila Stavrinu fotografiju uz tužnu poruku.

“Počivaj u miru Batice naš, neka te anđeli čuvaju”, napisala je Aleksandra.

 

(Svet/Udarni.net)