Stanje Aleksandre Prijović veoma ozbiljno, jedino rješenje je operacija…

, , Comment closed

Baš kada je sve krenulo u dobrom pravcu, popularna pjevačica Aleksandra Prijović mora napraviti pauzu u svojoj karijeri, a sve to zbog slabljenja njenog najjačeg oružja – glasnih žica!

Folk pevačici su ljekari rekli da bi mogla ostati bez glasa ukoliko nastavi da nastupa ovim tempom kao do sada. Aleksandra je to veoma ozbiljno shvatila, pa je odlučila da neko vrijeme ne pjeva.

“Aleksandra je trenutno jedna od najtraženijih pevačica, a kako se nikada nije libila posla, prihvatala je bukvalno svaku ponuđenu tezgu, a pozivi su učestali posle objavljivanja njenog albuma “Testament”. Pevala je skoro svake večeri ovog leta, a poznato je da se ne štedi na nastupima, pa nije ni čudo što je glas počeo da joj škripi”, 

rekao je izvor blizak jednoj od najpopularnijih mladih folk pjevačica, i pri tome dodaje da se Aleksandra mnogo uplašila zbog tegoba sa glasom  pa je odmah otišla kod ljekara.

“Ona je mlada, puna energije i ranije nije imala sličnih problema, međutim, lekar joj je rekao da se pucanje glasnih žica pre ili kasnije dešava svima koji ih preopterete, a pevači su tu u najvećoj opasnosti. Ako situacija izmakne kontroli, jedino rešenje je operacija, čiji je rezultat uvek neizvestan jer se nikad ne zna da li će raspon glasa i boja glasa posle nje ostati isti.

Osim toga, za vreme oporavka ne sme ni da se govori, a kamoli da se peva. Srećom, Aleksandrina situacija nije toliko dramatična, ali ona je rešila da ništa ne prepušta slučaju i da problem saseče u korenu, u čemu je podržavaju i dečko Filip Živojinović i Lepa Brena.”

govori izvor.

“Filip je molio Aleksandru da se odmori čim mu se požalila da ima problem s glasom, a nakon njene posete lekaru, dogovorili su se da obustavi nastupe i pojavljivanja u javnosti do 20. septembra, kada je planirano svečano otvaranje njihovog restorana na Senjaku, sa čim se ona složila. I Brena je veoma brižna prema budućoj snajki, pa ju je podržala u odluci da se odmori i dala joj nekoliko saveta koji će joj pomoći da je glas što duže i bolje služi. Naravno, i čelnici “Grand produkcije” imaju razumevanja za jednu od svojih najtraženijih pulenki, tako da nije bilo problema oko pomeranja ranije zakazanih nastupa”, 

završava svoju priču sagovornik. Ove navode je potvrdila i sama Prijovićka.

“Tačno je da imam problem sa glasom, nije ništa strašno, ali bolje sprečiti nego lečiti, tako da ću malo pauzirati sa nastupima”, 

kazala je Aleksandra.

 

(Kurir\ Udarni.net)