STRAVIČAN ZLOČIN: Zadavio suprugu, a potom na zidu kuće ostavio jezivu poruku

, , Comment closed

Mještani Marinog Sela, kod Lipika, šokirani su brutalnim ubistvom koje se dogodilo u njihovom komšiluku. Na zgarištu porodične kuće pronađen je leš Marije L. (49) .

Marija L. iza sebe je ostavila sedmoro djece.

Prema saznanjima ova nesretna majka je ubijena a potom i zapaljena kako bi se sakrili tragovi zločina. Ubrzo je uhapšen njen suprug Željko dok je mirno spavao u obližnjoj šumi.

“Poslednja želja da smo zajedno u grobu”,

pisalo je na zidu njihove porodične kuće, a ispisao je ljubomorni suprug nakon ubistva.

Kako saznajemo Željko L. je najprije užetom zadavio svoju suprugu, a potom dok je ona ležala na podu, zapalio i dio kuće kako bi prekrio trag krvavog zločina. Nakon ubistva je pobjegao i sakrio se u obližnjoj šumi. U večernjim satima policija mu je ušla u trag i uhapsila ga.

Za vrijeme kontrole utvrđeno mu je više od dva promila alkohola u krvi, a iz policije je potvrđeno i da je optuženi više puta bio prijavljivan zbog nasilja u porodici.

Ovakav stravični zločin selo ne pamti, a detalji se prepričavaju u lipičkom kraju.

Marija je bila dobra žena, domaćica i brinula o svojoj porodici. Sa Željkom je imala šestero djece i jedno kćerku iz prvog braka. Željko je radio na građevini.

“Marija je htela da se  razvede  jer se Željko često opijao i tada je postajao druga osoba. Postajao je ljubomoran i lako gubio kontrolu. Često su se svađali. Ipak, ne mogu da verujem da je ubio”,

kazala je jedna mještanka.

 

(Večernji \ Udarni.net)