Sud donio odluku: Nakon što je udario pješakinju, evo koja je kazna izrečena Kebi

, , Comment closed

Donešena odluka suda o prekršaju koji je napravio popularni pjevač Dragan Kojić Keba…

Jedan od popularnijih pjevača na domaćoj sceni Dragan Kojić Keba, koji je nedavno na Novom Beogradu udario autom Aleksandru Đ. ipak neće ići na robiju jer se nagodio i sa tužilaštvom i sa žrtvom.

Folk pjevaču će biti oduzeta vozačka dozvola na osam mjeseci i morat će da plati ukupno više od 2000 maraka. Kako saznaje Informer, Keba se dogovorio o sporazumnom priznanju krivice i uplatit će oko 700 maraka u dobrotvorne svrhe. Uz to, iskeširat će još oko 1700 maraka zbog toga što je uhvaćen kako vozi bez vozačke dozvole.

“Keba će uplatiti pare i samim tim je cijeli slučaj završen. Pošto je djevojka koju je udario zadobila lakše tjelesne povrede, on treba da plati oko 700 maraka i ne prijeti mu nikakva robija. Naknadno će se s njom dogovoriti o vansudskom poravnanju”, navodi izvor.

Svekru Severine Kojić ponovo će biti oduzeta vozačka dozvola na osjam meseci jer je sporne večeri vozio bez dokumenata.

“Tu noć kada je pokosio djevojku nije smio da bude za volanom, jer ima 18 kaznenih poena i već je ostao bez vozačke. Zbog toga je protiv njega podignuta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbjednosti u saobraćaju, tako da će morati da plati oko 1700 maraka i bit će bez dozvole osam mjeseci”, objašnjava sagovornik.

“Keba će uplatiti novac u humanitarne svrhe, a u isto vrijeme se obavezuje da postigne sporazum o obeštećenju djevojke koju je udario. Na taj način zadovoljena je pravda države i same žrtve, a njemu je satisfakcija to što neće otići u zatvor”, kaže Bajazit.

 

 

(Avaz/Udarni.net)