Suđenje između pjevačica Jelene Karleuše i Cece odgođeno zbog smrti

, , Comment closed

Ko podiže svu ovu prašinu ???

Sudski proces između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Krleuše zbog uvreda i klevete nastavlja da se odvija. Na današnjem sučeljavanju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu pojavile su se obje pjevačice, ali je ročište odloženo i do planiranog pokušaja pomirenja nije došlo. 

U pitanju je privatna krivična tužba za uvredu tokom pokušaja pomirenja, Ceca je podnijela kontra tužbu, dok Jelena tvrdi kako je ročište bilo sazvano zbog njene optužbe za napad u sudnici.

Njih dvije su na ulazu, a potom i na izlazu iz suda prošle jedna za drugom. Međutim, nisu pričale. Karleuša samo izašla iz suda uz smješke, izbjegavajući izjavu za medije kratko komentarušući:

“Nije bilo suđenja. Sudija koja je bila zadužena za ovo je preminula. Ja sam protiv svakog oblika nasilja. Ako niste znali ovo je po mojoj tužbi za napad dotične u sudnici. Ja se gnušam nasilja, a očigledno da gospođi to nije strano”, rekla je Jelena.

S druge strane Ceca je izjavila da je ročište odloženo i da zna od koga dolaze napadi sa društvene mreže “Instagrama”.

“Znam iz čije kuhinje se to dešava. Ljudi koji su komentarisali na Instagramu su iz Indije, koji ni ne znaju ko sam ja. Sve je to organizovano. Suđenje je odloženo zato što je sudija preminula, ali biće zakazano novo ročište. Svako traži pravdu na sudu, pa tako i ja. Ne preko medija, nego preko ustanova koje su za to zadužene”, rekla je između ostalog Ražnatovićeva koju je ispred suda sačekala obožavateljka i poklonila joj plišanog medvjeda.

 

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)