Supruga Miroslava Ilića konačno progovorila o njegovoj preljubi

, , Comment closed

Gordana Ilić supruga pjevača Miroslava Ilića konačno je otkrila šta misli o tome što ju je njen suprug Miroslav varao sa Mirjanom Antonović.

Ilićeva supruga govori da često ima osjećaj ili da se nalazi na Marsu ili da je pala sa Marsa, a na pitanje kako se nosi sa muževljevom prevarom i svim pričama o tome da Miroslav ima vanbračnog sina Devina, Gordana je kazala:

“Ko je ta Mira Antononijević?”

upitala je Gordana, uprkos tome što se Mirjana preziva Antonović, te je pri tome dodala:

“Nemam ja veze sa tim. Ja sam malo, malo ili na Marsu ili padnem sa Marsa, tako da mi je to totalno nepoznata činjenica. Mi uopšte nismo imali krize u braku, svađali se jesmo, ali krize nismo imali. Krize koje bi dovele do razvoda braka… A svađali smo se žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije… Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Prvi je Miroslav uvek popuštao. Ja sam vrlo tvrdoglava, ja sam dupli ovan u horoskopu. Obično kažu meni: “O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim”, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom “

kazala je Gordana za “Blic”.

 

(Blic \ Udarni.net)