Supruga našeg slavnog muzičara izgubila bebu po drugi put: Htio da se ubije! (FOTO)…

, , Comment closed

Bio na korak do samoubistva!

“Doktor za rokenrol” otkrio je da je prvi pobačaj njegove supruge prihvatio kao nominovnost, dok ga je drugi pobačaj dotukao onog trenutka kada mu je ljekar saopštio nakon devet nedjelja Suzanine trudnoće da je plod mrtav. Tada je Milić Vukašinović (67) bio na korak do samoubistva i planirao da digne ruku na sebe.

 

“Zajednički život započeli smo iz ljubavi, koja je ista kao i prvog dana. Prolazili smo kroz razne probleme i iskušenja i uvek smo to nekako rešavali mirno. Posle ponora s alkoholom, iz kog me je spasla, druga slabost je bila gubitak bebe. Suzana je izgubila dve bebe za šest godina naše zajednice. Prvu dok sam boravio u “Velikom bratu”, a drugu godinu nakon toga. Prvi put nisam ni znao da je trudna jer sam bio u rijalitiju. Ni ona nije imala pojma da je u drugom stanju. Saznala je tek kad je prokrvarila. To je bio opšti haos, ali prošlo je…”

goovori Vukašinović s knedlom u grlu.

Godinu dana nakon pobačaja Suzana je ponovo zatrudnila.

“Kada smo se vratili sa mora, opet je ostala u drugom stanju. U početku je sve bilo u redu. Gledali smo plod na ekranu, videli smo čak i srce. Doktori su mi govorili: “Bravo tata”. Ali ta sreća nije dugo trajala”

kazao je Milić u intervjuu za “Kurir” i zastao na trenutak, a potom počeo plakati:

“Na poslednjoj kontroli doktor nam je rekao da je srce prestalo da kuca. Suzana je odmah otišla na kiretažu, a ja sam doživeo šok. Ma, hteo sam da se ubijem! To sam ozbiljno razmišljao! Znate, kada se nedeljama nadate nečemu, život prilagođavate novim lepim stvarima i samo vam se u jednom momentu iznenada sruši čitav svet. Ipak sam odustao od te sulude ideje. Bio sam potreban Suzani. Njoj je bilo najteže, trebalo je sve to podneti. A ona je herojski sve prevazišla. Tada je i ona malo psihički pala. Dugo nam je trebalo da se oporavimo od toga, ako smo se uopšte oporavili od toga.”

Od želje da ima dijete sa Suzanom Vukašinović ne odustaje.

“Znate kako, mi ne koristimo zaštitu. Ako se desi, desiće se, ako ne, šta da radimo. Onaj gore je tako hteo. Mi imamo već decu iz prethodnih zajednica, tako da smo svakako ispunjeni kao roditelji, ali verujemo da ćemo imati i našu bebu”

rekao je roker.

 

(Kurir \ Udarni.net)