Sve šokirao: Tragedija u porodici popularnog tenisera Novaka Đokovića (FOTO)

, , Comment closed

Tragedija u porodici popularnog tenisera Novaka Đokovića…

Vijest koja je sve šokirala. Nakon nekoliko radosnih vijesti koje je Nole podijelio sa svima nama u proteklih nekoliko dana, desilo se tragedija.

Momčila Đokovića supruga proglasila mrtvim, pa mu preotela sve bogatstvo koje je zaradio radeći s dragim kamenjem. On to nije mogao da prihvati, pa se objesio Momir Đoković (59), stric najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, objesio se prije četiri godine u svojoj kući u Kraljevu, ekskluzivno saznaje “Kurir”.

Prvi rođak Noletovog oca Srđana digao je ruku na sebe jer nije mogao da podnese to što ga je supruga prevarila kada ga je u Australiji, gdje živi, proglasila mrtvim i tako prisvojila sve bogatstvo koje je on zaradio.

Bio bogat i uspešan

“Momo je po zanimanju bio rudarski tehničar i skoro četiri decenije se bavio proučavanjem i obradom minerala i od toga se obogatio”, navodi sagovornik Kurira upućen u detalje koji su prethodili tragediji:

“Bio je mnogo dobar čovek, pošten i vredan. Ali ne samo to. Bio je bogat i uspešan, cenjen i poštovan u Srbiji, ali i van zemlje. Dugo je živeo sa ženom u Australiji. Međutim, pre petnaestak godina je zbog papira morao da se vrati u Srbiju. Njegov povratak u domovinu je iskoristila njegova supruga i proglasila ga mrtvim. Prevarila ga je! Novac koji je zaradio radeći sa poludragim i dragim kamenjem mu je ostao zarobljen kod nje. Pokušavao je da dokaže da je živ, ali uzalud. Pisao je dopise ambasadi Australije, dokazivao da je on čovek koji je proglašen umrlim, ali njegov zahtev iz nekog razloga nije usvojen.”

On kaže da je Noletov stric posle nekoliko godina borbe digao ruke i trbuhom za kruhom otišao u Sloveniju da radi kao obezbeđenje.

“Radio je danju i noću. Borio se kao lav da preživi, ali ga je izjedalo to što od novca koji je zaradio stojeći na vratima noćnih klubova nije mogao da živi kao pre. Mučilo ga je to što ga je žena prevarila. Ubrzo je napustio i Sloveniju i pošto nije imao kud, odlučio je da se vrati u rodno Kraljevo. Tu je poslednjih godina živeo skromno, maltene na samom rubu egzistencije. Pokušavao je da pronađe drago kamenje u Srbiji, pa je tragao za opalom na području Trstenika, Kopaonika, Zlatibora i u Stragarima, ali nije imao kome to da proda”, govori izvor za “Kurir”, koji dodaje da se Momo objesio zbog nagomilanih dugova:

Upao u dugove

“Noletov otac mu je mnogo puta pomagao, ali takvim životom Momo nije želeo da živi. Obesio se u svojoj kući kad su mu ljudi iz elektrodistribucije isključili struju. Dugovi za porez i komunalije su se nagomilali, a on nije želeo da bude teret svom bratu i njegovoj porodici. Celu familiju Đoković je potresla vest da je Momo digao ruku na sebe. Nisu mogli da veruju da je to uradio. Sahranili su ga kako dolikuje”, ovim je završio izvor “Kurira”.

 

(Kurir/Udarni.net)