Svi ga znamo kao Čombe iz serije “Lud Zbunjen Normalan”, a evo gdje je glumac sad i čime se bavi (FOTO)

, , Comment closed

Nevjeovatno, zaista u ovo niko ne može da povjeruje…

Popularni glumac i omiljeni lik domaće serije “Lud zbunjen normalan” Miraj Grbić odnsosno Čombe je iznenadio sve. 

Popularni glumac iz Sarajeva Miraj Grbić (38) postao je profesor na dramskoj akademiji New York Film Academy u Los Angelesu. Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan” od januara predaje filmsku glumu, a najdraži dio posla mu je praktični rad sa studentima. 

U kratkoj biografiji na zvaničnoj stranici New York Film Academy stoji kako je Grbić diplomirao na Akademiji scenskih umjetnosti Univerziteta u Sarajevu gdje je studirao glumu.

“Postao je prvoklasni glumac u Narodnom pozorištu Sarajevo i igrao je u više od 60 predstava autora poput Šekspira, Molijera, Camusa, Gogola i sl. Glumio je u 40 filmova i TV showa među kojima su “Mission Impossible Ghost Protocol”, “The Hunting Party” i “Gang Related” i drugim filmovima američke, njemačke, bosanske, hrvatske, turske, austrijske, irske, poljske, italijanske, makedonske i australske produkcije”, stoji na stranici.

Popularni glumac Grbić je u braku s glumicom Marijom Omaljev sedam godina, a u SAD su se preselili 2013. godine. Osim što je odličan glumac, dobar je pjevač,a svira gitaru i bunjeve. Također, trenirao je karate i Tae Kwon Do što mu je pomoglo u filmskim ulogama.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)