Svi u čudu: Zoran Marjanović otkrio zašto njegova majka ne ide na groblje Jelene Marjanović

, , Comment closed

Nakon ovoga svi su ostali u čudu…

Zoran Marjanović suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović napokon je otkrio zašto njegova majka ne ide na groblje. U svom pomalo bizarnom objašnjenju, Marjanović je istakao da su njegovu majku i ostalu djecu natjerali da ljube ruku preminulom pradedi i da ona od tada groblju ne smije ni da priđe.

Zoran se na sudu, gdje se pojavio na ročištu povodom tužbe protiv Informera, dotakao ove teme ne bi li pokušao da dokaže da se njegova majka ipak ne bavi nadriljekarstvom, iako su to tvrdile i njihove komšije u Borči i same mušterije. Za to je Zorica Marjanović i pravosnažno osuđena.

“Prokomentarisaću navode da je moja majka odbila poligraf, da se bavi nadriljekarstvom i da nije bila na sahrani. Ističem da je tačno da je odbila poligraf kao i da nije bila na sahrani, ali ne zbog toga što to remeti njenu energiju već zato što ima traumu. Kada joj je u djetinjstvu umro pradeda solunac, ostavili su otvoren kovčeg i tjerali su djecu da ljube ruku pokojniku jer je takav bio običaj. Od tada ona cijeli život ima traumu od groblja. Kada joj je rođeni brat umro, ona je došla na sahranu i srušila se, a mi smo je jedva povratili”, izjavio je na sudu muž ubijene pjevačice Zoran Marjanović.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)