Svijet u šoku: Razvode se Donald i Melanija Tramp, a evo šta je razlog tome

, , Comment closed

Svijet u čudu. Prva dama je u posljednje vrijeme prema suprugu hladna i distancirana. 

Donald Tramp postao pretsjednik SAD-a. Kao prvi čovjek SAD-a, a osim problema sa kojima se suočava na novom radnom mjestu, sada je pod znakom pitanja je i njegov brak suprugom Melanijom.

Predsjednički par je konstantno u centru medijske pažnje, a svaki njihov neobičan gest i pogled je nov povod za novinske natpise o razvodu.

Zbog toga je nedavno primijećeno je da prva dama u posljednje vrijeme nezadovoljna, prema Donaldu čak hladna i distancirana.

Stručnjak za govor tijela, Džudi Džejms, obratila je pažnju na njena javna pojavljivanja i primijetila nedostatak bliskosti između supružnika. U poređenju sa Obamama, Trampovi bez sumnje djeluju udaljeno, a njihov odnos mučan i neugodan.

“Melanijin prvi veliki govor u javnosti je sigurno doprineo njenom samopouzdanju, što pokazuje podizanjem ruke u znak pozdrava, da bi potom usledio gest kojim je popravila kosu. Pritom joj se na licu vidi spontani osmeh i zadovoljstvo odobravanjem gomile. Odmah nakon toga Donald ju je dodirnuo po ramenu prolazeći iza nje, a prema mikroekspresijama na njenom licu dalo se zaključiti da joj se odmah vratila neka teskoba. Istog časa spustila je pogled, i izgledala je kao da se naježila”, govori Džejms.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)