Veliki šok: Popularni teniser Novak Đoković operisan, a evo šta to znači

, , Comment closed

Veliki šok za sve fanove popularnog tenisera i čovjeka koji je bio broj jedan u tenisu Novaka Đokovića…

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, navodno se podvrgao hirurškom zahvatu povređene desne ruke na klinici u Švajcarskoj, prenosi lokalni “Blik”.

Prema navodima ovog lista, Đoković je “operisan, ironično, baš u Bazelu, mjestu gdje je rođen jedan od njegovih najvećih rivala Rodžer Federer”.

“Video sam gospodina Đokovića samo na televiziji kako igra na Australijan Openu, i već je nosio zavoj na desnoj ruci”, rekao je neimenovani doktor, pokušavajući nevješto da sakrije da je Srbin bio kod njih u klinici.

Dan ranije, ma društvenoj mreži Tviter pojavila se slika iz Praga, na kojoj se jasno vidi da je srpskom igraču ruka bandažirana.

Ostaje da sačekamo potrvdu ili dematni iz štaba dvanaestostrukog Gren Slem šampiona.

Đoković se vratio na teren na Ozi Openu poslije šestomejsečne pauze, ali se bol u laktu vratio je povreda nije bila dovoljno sanirana.

Da napomenemo da prije same operacije Brunker je rekao:

“To je kao Ahilova tetiva kod atletičara ili koleno kod košarkaša ili odbojkaša. Sila pritiska je ogromna kroz te tetive, ona nema dovoljan dotok krvi i potrebno je mnogo vremena da se izleči takva vrsta povrede”, zaključio je Brukner.

 

 

(Alo/Udarni,net)