Tragedija popularne pjevačice: Izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće (FOTO)

, , Comment closed

Tuga, ovaj put sudbin je odlučila da se poigra sa pjevačicom.

Popularna pjevačica odlučila je progovoriti i otkriti svoju veliku tugu i bol. Hrvatska pjevačica Pamela Ramljak uskoro će, po prvi put, postati majka, međutim, javnosti je otkrila da je ogromnoj sreći prethodila velika nesreća. 

Za nešto više od mjesec dana ona i suprug Salajster postaće, kako piše “Story”, roditelji dječaka koga će nazvati Antun. Pamela je, prije dvije i po godine, jednu bebu izgubila, i to u osmom mjesecu trudnoće.

“Bila sam slomljena. I danas mi je teško da se prisetim toga. Nažalost, ništa nije moglo da me pripremi na šok kad sam saznala da je bebino srce prestalo da kuca. Sve mame koje su to proživele znaju o čemu pričam “, bila je iskrena Pamela. 

Pamela je nastavila svoji priču:

“Morala sam na kiretažu, to je najgora bol koju sam iskusila. Nisam bila uspavana, nego se to radilo uz lokalnu anesteziju, što ne bih nikome poželela. Nažalost, posle spontanog pobačaja, mesecima sam se borila protiv infekcija izazvanih kiretažom. Hvala Bogu, to je iza nas, i sad samo razmišljam pozitivno”, bila je iskrena pjevačica.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)

Foto: Instagram