Trpi jake bolove: Atraktivna voditeljka “Zadruge” u kritičnom stanju

, , Comment closed

Definitivno nije joj lako…

Dušica Jakovljević narednih šest nedjelja nosiće longetu jer su joj ljekari ustanovili perforaciju tetive desne noge.

Iako bi većina kolegenica digla frku i paniku, vjerovatno od povreda pravila senzaciju, ona se sa ovim problemom nosi više nego dostojanstveno! Sve je počelo prije izvijesnog vremena, kada je Dušica počela da osjeća da nešto nije u redu sa njenom nogom:

“Bolove sam osetila pre desetak dana, ali isprva nisam obratila pažnju sve dok nije počelo da me boli. Otišla sam kod mog doktora i on mi je dijagnostikovao perforaciju tetiva. Uskoro počinjem da nosim longetu i nosiću narednih šest nedelja. Potrudiću se da je skinem makar u momentima kada budem radila emisije – kaže voditeljka, a na pitanje da li trpi velike bolove i tokom smimanja emisije koja nekada traju i po šest sati, ona kaže:

“Što se tiče bolova, ja na njih zaboravim onog momenta kada stanem pred kamere i krenem da snimam. Tog momenta se prepuštam poslu. Osetim da me noga boli samo i momentima kada nezgodno stanem na nju, ali pazim da se to ne dešava. Teško mi pada što ne mogu da nosim štikle, ali kada bude finale “Zadruge”, stisnuću zube i staću na štikle, makar nakratko”, rekla je voditeljka.

Poslednjih dana na svim domaćim portalima osvanula je vest da ona napušta našu zemlju i da odlazi u Ameriku, a na tu temu voditeljka je imala da kaže:

“Što se tiče naslova da napuštam zemlju i da odlazim iz Srbije, previše je sve to napumpano, nikada nisam rekla da napuštam našu zemlju. Izjavila sam da odlazim da se odmorim jer je moja radna sezona trajala više od osam meseci. Imam dva meseca za odmor, do sledeće radne sezone. Tačno je da odlazim za Ameriku, ali samo da posetim svoju prijateljicu, a onda se vraćam u nove radne pobede”, kazala je atraktivna voditeljka.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)