Tužna vijest: Nesreća na zimovanju, Haris Berković jedva spasio Radu Manojlović

, , Comment closed

U zadnje vrijeme je poznato to gdje je Haris tu je i Rada, a potvrda toga je i nedavna nesreća na skijanju. 

Zbog toga nema mjesta pričama da su se Berković i Manojlović razišli. I dalje se vole, bar tako tvrde, pa im ne mogu nauditi ni tračevi i hajka koja se u nekim medijima vodi protiv njih samo da bi se narušila njihova veza, piše Express Magazin.

Mladi pjevač Haris se nedavno vratio sa uspješne američke turneje, ali bez obzira što je bio puno umoran, nije dugo čekao pa se zaputio u Beograd kako bi se vidio sa Radom. I jedno i drugo su se dogovorili da odrade još nekoliko nastupa, a onda da zajedno odu na odmor. I ispunili su tu želju.

Grandova pjevačica Rada je sletjela sa staze i svi su mislili da se polomila! Ali na sreću osim što se malo ugruhala, nije bilo većih povreda, mada je na svu sreću i Haris brzo reagovao. Naredna dva dana Haris je dao sve od sebe da joj pokaže kako da bude stabilna na skijama. I bio je više nego dobar instruktor jer je Manojlovićeva poslije skupila snage i spustila se niz jako dugu stazu… bez vratolomija.

Berković nam je u telefonskom razgovoru potvrdio da je sa Radom na zimovanju. Osvrnuo se i na priče po kojima Rada kontrolira njegov mobitel.

“Ma to su gluposti. Čuj, ona preusmjerila moje pozive na svoj mobitel?! Dugo ništa smješnije nisam pročitao. Ali neka pišu. Hvala im za dobar, a besplatan marketing”, rekao je mladi pjevač Berković.

 

(Avaz/Udarni.net)