Tužne vijesti: Pjevačica Donna Ares bori se za život (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica Donna Ares bori se za život.

Pjevačica Donna Ares koja je oboljela od karcinoma bori se za život. Ona je na društvenoj mreži “Instagram” objavila tužne vijesti. Donna je dva puta pobijedila kancer koji je nemilosrdno napadao njeno tijelo. Njena nova objava rastužila je sve one koji su je do sada podržavali.

“Za sve treba priprema, pa tako i za hemoterapiju. Ovo je port. Danas je stari izvađen, novi postavljen pod kožu! Osjećam se kao da imam neki čip, ali bolje i čip, nego hemo kroz vene koje više i ne rade.

U Sobi za nikoga (borba 1) pomirila sam se sa životom u simbiozi sa rakom. Znali smo da će biti uspona i padova, ali u situacijama kad se borite za produžetak života svaka šansa je vrijedna truda! Iako me bolest kratko zavara oporavkom, ponašam se kao najzdravija uz sve nedostatke i to je ono što me drži.

Dugo sam razmišljala da li da objavim ili ne objavim bilo šta uvezi sa svojom bolešću. Ipak borba broj 2 je prošla u tišini, ali treća neće. Iz razloga što ima previše uznemirujućeg sadržaja, a opet korisnog za ljude u istoj i sličnoj situaciji, a na prvom mjestu privatni sadržaj koji nikako ne očekujem na portalima i tuđim profilima – imam još jedan novi Instagram profil, (koji se još puni slikama iz 2016/17) samo za prijatelje (preko 18 godina) i za sve one koji me prate godinama, manje/više lično poznaju, vole i podržavaju.

Probala sam GLASNU i TIHU varijantu, radi ličnog istraživačkog eksperimenta za novu knjigu koju pišem. Rak se ne tuče u tišini, barem ja nisam taj tip. U tišini padamo u još veću tišinu i polako na sve pristajemo, pa tako i da se predamo. To nije u mom stilu”, objavila je na svom “Instagram” profilu Donna Ares ispod slike na bolničkom krevetu.

 

(Senzacija/Udarni.net)