Ubica imao pomagače: Dvije kolegice sa estrade umiješane u ubistvo Jelene Marjanović

, , Comment closed

Nevjerovatno…

Nakon više osumnjiičenih osoba za ubistvo popularne pjevačice Jelene Marjanović, u tu sumnju se dodaju i dvije kolegice ubijene pjevačice sa estrade.

Svjedok tvrdi da je vidio Zorana na smetlištu, a ne kod rampe, kako je ranije izjavio Marjanović. Ubijena Jelena imala devet rana na glavi i ubod u lakat.

Dobar prijatelj porodice Marjanović jedini je svjedok koji je osumnjičenog Zorana Marjanovića video na lokaciji koja se nalazi na potpuno suprotnoj strani od one koju je naveo policiji, saznaje “Alo!”.

Ovu našu tezu potvrdio je i forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu.

“Tačno je da postoji čovek koji je video Zorana i njegovu ćerku Janu na rampi kod smetlišta u periodu izmeu 14.30 i 15.15. To znaci da je osumnjičeni sa ćerkom bio bukvalno za 180 stepeni suprotno od onoga što je rekao do sada”, kaže za “Alo!” forenzicar Šipka.

Kako saznaje list “Alo!” , istragom su obuhvaćene i dvije estradne pjevačice koje se dovode u vezu sa Jeleninim ubistvom.

Svjedok vidio Zorana i Janu na smetlištu:

“One nisu osumnjičene, već je sa njima obavljen informativni razgovor. Istraga se i dalje vodi i sklapaju se kockice u vezi sa zločinom koji se dogodio pre 17 meseci u Borči. Jedna se čudno ponašala, što je bacilo sumnju na njih. Obe su poznate i nastupaju i po inostranstvu, ali su u vreme zločina bile u Srbiji”, kaže naš izvor.

 

Kako “Alo!” saznaje, ne isključuje se mogucnost da je za udarce korišceno nekoliko različitih čvrstih predmeta.

“Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera! Sve povrede je zadobila dok je bila živa! Od jednog zabadanja, u mozak joj je utisnut deo lobanje. Na tom mestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra”, navodi naš sagovornik.

 

 

(Alo/Udarni.net)