Upućena šokantna poruka: Državna bezbijednost otela sina od Lepe Brene

, , Comment closed

Državna bezbijednost otela je sina popularne pjevačice Lepe Brena.

Nakon što je sin od Lepe Brene otet stigla je šokantna poruka. Novi detalji ovog slučaja procurili su u javnosti.

Tek poslije 17 godina u javnost su procurili novi detalji vezani uz otmicu sina Lepe Brene i Bate Živojinovića.  Svjedočenje Miladina Suvajdžića pred Specijalnim sudom u Beogradu dovelo je do novih spoznaja, a priču je na svojoj naslovnici objavio srpski Kurir otkrivajući navodnog krivca za otmicu.

“Osmogodišnji dječak, mali Stefan, otet je na Bežanijskoj kosi. Policija već godinama sumnja da iza svega stoje ozloglašeni pripadnici ‘zemunskog klana’, ali za to nikada nije bilo dovoljno dokaza. Istraga je i danas otvorena, a sumnje za otmicu je možda najbolje opisao umirovljeni policajac Mile Novaković u svojoj knjizi. On je opisujući ovu otmicu, na neki način ukazao na bivšeg načelnika državne sigurnosti Radomira Markovića kao čovjeka koji bi i danas mogao odgovoriti na pitanja tko je oteo Stefana”, rekao je izvor za “Kurir”.

Otmičari su tada uputili i šokantnu poruku obitelji koja je glasila “Ako ne isplatite 2,5 miljuna maraka dijete ćemo vam vratiti u komadima”, piše “Kurir”.

“Kurir” takođe navodi i da je bivši šef uprave državne sigurnosti Radomir Marković odmah obećao pomoći Bobi Živojinoviću, no po tom pitanju nije napravio ništa. Lepa brena je bila nedostupna za komentare.

 

(Dnevnikhr/Udarni.net)