Uputio teške riječi: Popularni Dragan Stojković Bosanac osuo paljbu po Arminu Dediću

, , Comment closed

Teške riječi popularnog Drgana Stojkovića Bosanca…

Dragan Stojković Bosanac, najznačajniji je muzički znalac u žiriju takmilenja “Zvezda Granda” čiji su se komentari itekako uvažavali ne samo kod produkcije nego i kod gledateljstva. On sve vrijeme nije prikrivao simpatije prema takmičarima koji su dolazili iz Bosne i to sa punim pravom i razlogom.

Ruku na srce, bosanski predstavnici su itekako pokazali da su talentirani i da nisu bez razloga stali na Grandovu scenu. No, bez obzira što je kroz šalu kazivao “tako se pjeva u Bosni” njegovo žiriranje bilo je svakog puta nepristrasno, realno i znalački odmjereno i profesionalno izvagano.

On tokom takmičenja nije javno govorio ko mu je favorit nego je to tek nakon takmičenja otkrio. Bosanac smatra da će najbolji posao napraviti Adnan Nezirov.

!Ono što znam sigurno jeste da sam pošteno ocjenjivao i profesionalno, nikog nisam favorizirao jer se ne bavim tim. Da sam se bavio tim onda bih favorizirao svoje dijete kad je bilo u takmičenju” rekao je Bosanac i dodaje da mu nije jasno zašto se Armin Dedić odjednom toliko počeo da favorizuje bez ikakvog pokrića.

 

(e-turneja/Udarni.net)