Velika nesreća sa smrtnim ishodom: Popularni pjevač pregazio čovjeka autom (FOTO)…

, , Comment closed

Stravična nesreća koja se dogodila, a u kojoj je učestvovao popularni pjevač šokirala je sve.

U stravičnoj nesreći koja se dogodila jučer u Rovinju negdje oko 14 sati smrtno je stradao muškarac. U ovoj nesreći sa tragičnim ishodom učestvovao je popularni pjevač Toni Cetinski.

Naime, pjevač je u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je već ležao na putu.

Prema onome što prenosi “Jutarnji” osoba je već umrla, a prema informacijama iz Policijske uprave Istarske nije poznato da li je smrt posljedica nesreće ili nečeg drugog. Uviđaj je u toku.

“Rovinjskoj je policiji oko 14 sati javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao Toni Cetinski, udario u telo muškarca koji je ležao na putu. Policija je osigurala mesto događaja, a nakon obavljanja uviđaja biće jasnije da li je muškarac poginuo u nesreći ili je u pitanju nešto drugo”

kazali su u Policijskoj upravi Istarskoj.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o vrlo uskoj jednosmjernoj ulici u kojoj je brza vožnja nemoguća, te da nije sigurno da li muškarac ležao na putu i u kakvom je bio stanju. Vatrogasci su ozvani na intervenciju podizanja automobila koji se zaustavio na tijelu nesrećnog čovjeka.

Na osnovu prvih informacija, koje prenosi hrvatski portal “24 sata” muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće. On je navodno izašao iz kafića i ležao je na putu u trenutku kada je Toni naišao u automobilu.

Ono što je sasvim sigurno jeste da se radi od veoma uskoj uličici u kojoj nije moguće brzo voziti.

“Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na putu kad je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju da piju vino”

kazao je očevidac nesreće za hrvatski portal “24 sata”.

(Blic \ Udarni.net)