VELIKA OBRT u istrazi smrti Bojane (24) koja je pronađena MRTVA nekoliko dana pred SVADBU

, , Comment closed

Sa namjerom da se utvrdi pravi razog smrti Bojane Milanović (24) pripadnice Vojske Srbije, tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je istragu.

“Naloženo je da se obave sva potrebna veštačenja kako bi se utvrdilo da li je zaista počinila samoubistvo, kako su prvi rezultati pokazali, ili je u pitanju ubistvo. Ispituje se, između ostalog, da li je mogla da sama puca iz lovačkog karabina i to dva puta”

rekao je izvor blizak istrazi.

Informaciju o tome da je istraga smrti pokojne Bojane u toku, potvrdila je i njena mama Snežana Stavanović.

“Još uvek koliko znam, nema ništa novo. Čekamo rezultate i nadamo se da će se sve uraditi najbolje moguće. Samo želim da se istraga ubrza i da istina izađe na videlo”

rekla je majka.

Podsjetimo se, ova užasna tragedija dogodila se krajem aprila ove godine, i to samo pet dana pred Bojanino venčanje. Na osnovu prvih informacija nakon njene smrti nesrećna devojka je iz sada još uvijek nepoznatih razloga pucala u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog vjerenika. U noći kada se Bojana navodno ubila njen vjerenik je bio na dežurstvu i radio je noćnu smjenu, a kada se vratio kući, zatekao je njeno beživotno telo.

Jedna od Bojaninih bliskih osoba na Fejsbuku je ostavila veoma potresnu poruku u kojoj se oprašta od Bojane, ali i kojom izražava sumnju da je u pitanju samoubistvo.

“Ne. To nije istina što kažu… to nas samo zavarati hoće, da na večnu otišla si stražu, u petome mesecu trudnoće. Da na sebe podigla si ruku. Ti to nikad učinila ne bi, to je neko napravio buku, onaj ko je naudio tebi. Trebali smo dočekati svate, ti anđele, boginjo u ženi, mesto toga, mesto sreće za te, svi su venci crno ispleteni.”

pisalo je na fejsbuku.

“Ja to sanjam. Daj probudite me. Ti ne ideš tamo gde su mrtvi. Prolazno je ovo nevreme. Ne. Ti nisi, u nizu od žrtvi “

nalazi se u stihovima, ispod kojih je ispisano Bojanino ime.

 

(BLic \ Udarni.net)