Velika preokret: Luka podnio krivičnu prijavu protiv supruge Nataše Bekvalac

, , Comment closed

Još uvijek zakoniti muž Nataše Bekvalac pričao je o odnosu sa pjevačicom, ali i o odnosu sa njegovom rođenom sestrom Anom Kalinić koja je prije nekoliko dana poručila da on nije njen brat već osam godina

Luka Lazukić u razgovoru za tvrdi kako nije pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac, iako ne može da objasni odakle pjevačici modrice koje ima po tijelu, kao i rana na licu. Kako kaže, u trenutku kada ju je posljednji put vidio ona je bila bez ijedne masnice na sebi, ali priznaje da su se rastali u svađi, usljed prepirke koja se dogodila pred zoru.

Luka objašnjava zbog čega je podnio krivičnu prijavu protiv nje, kaže da smatra da je on dio jedne velike obmane, i otkriva da će se boriti za starateljstvo nad kćerkom Katjom.

Međutim, Luka je u razgovoru za naš portal po prvi put spomenuo Danila Ikodinovića i Ljubu Jovanovića, te razlog zbog kog i dalje nosi burmu.

“Ja svoju suprugu nisam tukao. Samo sam je gurnuo na krevet, sklonio od sebe da ne bi došlo fizičkog sukoba ili bilo kakve vrste nasilja za koje sam optužen. Prezirem tu priču. Ja osuđujem nasilje u porodici, osuđujem nasilje nad ženama, ali podjednako osuđujem i nasilje nad ženama koje lažno klevete svoje muškarce, svoje supružnike. Baš zbog tih žena koje su realno izložene tome” kaže suprug Nataše Bekvalac.

Tokom razgovora Lazukić je rekao kako smatra da je on žrtva obmane i ističe kako želi tome da stane na kraj da bi zaštitio sve buduće, kako ih naziva “realne žrtve”. Kako tvrdi, protivnik je bilo kakvog vida nasilja, a navodi kako njegova još uvijek zakonita supruga ovo radi smišljeno, te da je tako bilo i kada su u pitanju njeni prethodni brakovi, sa Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem.

 

 

 

(Telegraf/Udarni.net)