Velika svađa u Grandu: Direktor Saša Popović u emisiji urlao i prijetio Milici Pavlović

, , Comment closed

Pjevačica koja je karijeru započela u “Grandu”, i tako postala zvijezda, Milica Pavlović uspjela je da nakon svega razljuti direktora Sašu Popovića, koji je bio prinuđen da joj poruči da napusti emisiju.

Milica Pavloić je na snimanje “Zvezde Granda specijal” došla sređena u fulu, a kako je snimala dvije emisije, morala je da se presvlači. Međutim, pauza od petnaestak minuta Milici nije bila dovoljna da promijeni garderobu i da se našminka, pa se zadržala više od pola sata. Kako su se ostali pjevači već okupili u studiju, Popović je naredio organizatorima da pozovu i Milicu da siđe. Kad su mu rekli da je pjvačica tražila još desetak minuta da dovrši šminkanje, on je poludio.

“Ej, idi reci joj da siđe dole ili neka se čisti iz emisije! Kaži da sam ja tako rekao” urlao je Popović pred svima.

Tako je direktor zaprijetio Pjevačici Milici Pavlović. Ali samo dva minuta Pavlovićeva je uletjela u studio i smjestila se u fotelju. Izgleda da je Sale svima u “Grandu” strah i trepet, pa moraju da slušaju njegova naređenja.

Naravno, pjevačica Milica Pavlović mu ovo nije uzela za zlo pošto je očigledno shvatila da je pogriješila. Snimanje emisije proteklo je odlično, svi su bili raspoloženi i veseli, kao da se ništa nije dogodilo. Prije nego što je otišla kući, mlada zvijezda se sa svima uredno pozdravila, pa i sa strogim direktorom Popovićem.

 

(Kurir/Udarni.net)