Velika tragedija: Popularnom domaćem pjevaču otkazuju noge, primoran na invalidska kolica

, , Comment closed

Velika tuga…

Popularni pjevač ne mže se osloniti na noge, primoran je na invalidska kolica. Ova vijest je rastužila sve njegove prijatelje i fanove.

Frontmen grupe Riblja Čorba Bora Đorđević već nekoliko godina ima problema sa kičmom koje mu pravi i bolove u nogama, zbog čega je pjevač nekoliko puta završio u bolnici. Zapravo u pitanju je uklještenje nerava koje su ga prikovale za krevet.

Oni najbliži članovi iz Borine okoline tvrde kako sve više gubi osjećaj u jednoj nozi, da se na nju vrlo rijetko oslanja zbog čega se, kada je baš primoran, kreće u invalidskim kolicima.

“Popularnom pjevaču ni štake ne pomažu jer se ne može kako treba osloniti na noge. Kada se kreće bolovi u nogama sve su intenzivniji, pa su mu ldoktori pojačali fizikalne terapije”, kazao je izvor koji j jako blizak popularnom pjevaču i zatim dodao.

“Bora se strogo pridržava saveta lekara i disciplinovan je, redovno ide na fizikalnu terapiju, ali stanje je sve gore i gore jer su bolovi nesnosni” zaključio je izvor,

Bilo kako bilo, Borina bolest uzela je maha, pa je pjevač odlučio da se pored zvanične medicine podvrgne nekom alternativnom liječenju koje bi mu možda pomoglo…

 

(Srbijadanas/Udarni.net)