Veliki šamar za sve fanove: Jelena Karleuša izvadila silikone, evo kako izgleda (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica Jelena Karleuša više puta do sada je isticala da je sve na njoj prirodno, osim grudi u koje je ugradila silikone. Ova popularna pjevačica već godinama napadaju da je “puna silikona”, koje je navodno ugradila u grudi, zadnjicu, usne.

Jelena Karleuša se ipak ne obazire na ovakve komentare i sa ponosom ističe svoje adute kojima se milioni njenih fanova dive.

Pjevačicu već godinama napadaju da je “puna silikona”, koje je navodno ugradila u grudi, zadnjicu, usne i šta sve ne još, ali ona se ne obazire na ovakve komentare i sa ponosom ističe svoje adute kojima se milioni njenih fanova dive.

Mnogi je napadaju i da je svoje tijelo uništila preteranim odlascima pod nož i od sebe napravila plastičnu lutku, a pisalo se i da je nedavno zamenila implante u grudima i nakon pet sati ležanja na operacionom stolu jedva ostala živa.

Takođe, postoje indicije i da je pjevačica osigurala svoje grudi, ali njena najnovija fotka natjerala nas je da se zapitamo koliko je to istina.

Jelena je na svom profilu na “Instagramu” objavila fotku na kojoj je u uskoj duboko dekoltiranoj haljini u kojoj njene grudi svakako dolaze do izražaja, ali su i primihetno manje nego ranije. Špekuliše se da je izvadila silikone jer njene grudi uopše ne liče na ono što je Jelena Karleuša do sada pokazivala.

 

(Kurir/Udarni.net)