Veliko iznenađenje za sve: Kralj narodne muzike Šaban Šaulić prestaje sa pjevanjem

, , Comment closed

Kralj narodne muzike donio odluku koja je mnoge iznenadila.

Popularni pjevač poznatiji kao “kralj muzike”, Šaban Šaulić se vratio iz Amerike gdje je odmarao sa suprugom Gordanom koja je ovoga puta krenula s njim. Za novogodišnje praznike nije bio sa porodicom jer tada radi

“Mi završimo ovo što imamo, prođu praznici, onda se pokupimo i odemo nekuda porodično. Prije nekoliko godina smo, recimo, išli u Dubai. Ilda tada nije imala dijete, pa je išla i ona sa mnom i Gocom. Gledali smo malo teniski turnir, odmorili se. Evo, sad sam bio sa Gordanom u Americi, nisam radio, iskoristili smo to da provedemo vrijeme zajedno i uvijek mi to nadoknadimo u vrijeme kad ne radim. Evo, i sad gledam da u narednom periodu smanjim broj koncerata. Tačnije, da to budu veći koncerti, ali da ih ima manje i da onda mogu mnogo više da se posvetim porodici i svojim unucima. Evo baš sam nedavno, na primjer, bio na Lukinoj utakmici, gledao sam ga. To radim kad god mogu. Tokom zime još i stignem, a ljeti baš rijetko”,

, rekao je Šaulić i tako potvrdio da želi u potpunosti da se posveti svojoj porodici.

Godina koju ispraćamo bila je turbulentna za pjevača i njegovu porodicu. Posvezivali su ga sa mnogim mladim djevojkama. Jedna od onih za koju su tvrdili da je njegova ljubavnica zbog koje je imao dosta problema je i pjevačica Ivona Negovanović Cuca.

Međutim pjevač se borio kao lav čak ni takve priče, pritisci nekih medija, priča Šaban, nisu ugrozili njegovu porodičnu idilu. I danas je, veli on, zaljubljen u svoju Gordanu baš kao i prvog dana kada su se upoznali. Tu i stavlja tačku na špekulacije da je njihov brak “na staklenim nogama” i da je pri samom kraju.

“Gordana i ja smo sve ove godine prije svega jedno drugom prijatelj, podrška i ljubav. To nikada nije bilo dovedeno u pitanje i to se nikada neće izgubiti” govorio je iskreno kralj narodne muzike.

 

(Senzacija/Udarni.net)