Veliko iznenađenje: Seka Aleksić oduševila sve, Jakov će imati sa kim da odrasta

, , Comment closed

Prelijepo iznenađenje popularne pjevačice Seke Aleksić za svoju porodicu ali naručito za svog sina Jakova.

Osim obaveza zbog koncerta u Štark areni, koji je zakazan za 14. april, Seka Aleksić stigla je i da spremi sve što je potrebno za proslavu Vaskrsa.

Na Veliki petak je ofarbala jaja, koja je prethodno danima ukrašavala bojicama i dekupažom, a danas je pripremila bogatu trpezu za najveći hrišćanski praznik. Seka kaže da joj je važno da Vaskrs proslavi sa mužem Veljkom i sinom Jakovom, poštujući običaje.

– Navikli smo da praktikujemo naše rituale i zaista uživamo u prazničnim danima. Na Veliki petak farbaju se jaja u kući, a ovog puta je kroz moje ruke prošlo 80 komada. Svaki put povećavam broj. Kao i prethodnih godina, i ove će mi doći dečaci i devojčice iz komšiluka. Pošto stalno zovu drugare iz drugih ulica, svake godine se povećava broj za deset jaja. Očekujem dosta dece, prošle godine ih je bilo mnogo na kapiji. Oni zvone i zvone, a ja im prethodno pripremim poklone i čokoladice, tako da znaju šta ih očekuje, pa uvek dođu sa kesama. Volim decu i uživam da im udovoljavam, a u našoj ulici ih baš ima dosta. Ma klinci mi svaki dan zvone na kapiju i stalno nešto zapitkuju. Neka ih” otkriva Seka za “Kurir”.7

 

Seka Aleksić je između ostalog i dodala da njen sinčić obavezno prisustvuje farbanju jaja, a zatim je priznala i da su ona i Veljko pripremili za malog Jakova posebno iznenađenje.

“On sada već shvata neke stvari. Svestan je svega, osećam da će vaskršnja dekoracija i perje da lete po kući. Veljko i ja ćemo ga iznenaditi pravim zekom. Ne znamo još kako će reagovati. Sreća pa Jakov voli životinje i navikao je na pse, tako da pretpostavljam da će i tog zeca zavoleti” rekla je popularna pjevačica i dodaje da joj se uz Jakova vraća sjećanje i na njeno detinjstvo. 

“Ja sam dete iz mešovitog braka i kod nas nije bilo tradicionalnog obeležavanja. Poštovali smo sve, mama je farbala jaja. Ne postoji ništa lepše nego kada se vratim u dane detinjstva. Bila sam srećna.”

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)