Velika radost: Popularna domaća pjevačica nakon dugo vremena TRUDNA

, , Comment closed

Radosne vijesti sa estrade obradovale su mnogobrojne fanove, rodbinu i prijatelje popularne domaće pjevačice. Pjevačica će se po prvi put će se naći u ulozi majke…

Jedna od najljepših pjevačica domaće estrade Ivana Selakov je u drugom mjesecu trudnoće, kako piše list “Kurir”.

Poznata pjevačica i njen vjerenik Predrag Mirković konačno će se ostvariti u ulozi roditelja, posle više godina borbe za potomstvo.

Tokom aprila ove godine Ivana se podrvrgla vantelesnoj oplodnji koja je uspjela i, ako sve bude u najboljem redu, porodiće za sedam mjeseci.

“Za dve nedelju ću moći da dajem komentare na tu temu” kratko je rekla Ivana.

Ona je o svojoj želji da postane majka govorila nedavno.

“Ušla sam u proceduru vantelesne oplodnje. To je jedan proces koji je malo dosadan u smislu da žena mora da prima hormone svaki dan. To je ogromna količina injekcija, preko 250 moram da primim. Super podnosim” rekla je Ivana prije dva mjeseca, ističući da naporan proces lakše podnosi zahvaljujući vereniku kojem će uskoro izgovoriti sudbonosno “da”.

“Biće svadba. Da li će biti klasična svadba ili samo registracija, videćemo. Mnogo svadbi sam pevala u životu i videla neka od najlepših venčanja, tako da sam uživala na tim lepim veseljima i možda sam se na neki način istrošila i proživela svadbe više puta, pa za svoju još razmišljam. Jedan dan ustanem i želim samo da se registrujem, a onda sutradan kažem sebi “Ne, ipak ćemo napraviti svadbu”. Nisam još načisto”, izjavila je pjevačica.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)