Vijest koja je potresla Srbiju: Poznata glumica u bolnici, a sve zbog lažnog profila…

, , Comment closed

Nakon objavljene fotografije iz Kliničkog centra, na profilu poznate srpske glumice Olge Odanović stizali su mnogobrojni pozivi od strane njenih prijatelja.

Olga je još jedna u nizu poznatih osoba čiji su lik i djelo zloupotrebljeni na društvenim mrežama.

Naime, radi se o tome da je profil glumice zlouotrebljen i ona se već duže od godinu dana bori sa lažnim profilom na Fejsbuku.

“Do sada se nisu dešavale ovakve stvari, ali kada je objavljena fotografija na kojoj navodno primam infuziju, uznemirena je cela moja familija. Imam roditelje, ali i moju porodicu, dosta prijatelja i nikome nije bilo prijatno zbog ovoga, zato i kažem da su ovakve stvari nedopustive. Osim toga, mnogi moji prijatelji lekari su me zvali da provere da li je sve u redu sa mnom”

rekla je Olga i pri tome još dodala i da su i njene kolege pokušale da stanu na put lažnom profilu.

“Moje kolege su stale u moju odbranu. Prijavljivali su taj profil, ali za sada to nema željeni efekat. U ovom trenu mi ne ostaje ništa drugo nego da odem u policiju. To mi se sada čini kao jedino rešenje, jer ništa drugo nije urodilo plodom. Taj profil na Fejsbuku postoji duže od godinu dana, ali nema apsolutno veze sa mnom. Pripadam starijim generacijama koje se ne razumeju u tehnološke novotarije”

rekla je Olga.

Podsjećanja radi, sa lažnog profila Olge Odanović u posljednjih godinu dana uglavnom su postavljane glumičine fotografije iz predstava i serija.

No, stvari su se izmakle kontroli onda kada je prije nekoliko dana objavljena fotografija iz bolnice u čijem opisu se nalazilo:

“Sve je u redu, samo mali zamor. Ubrzo se vraćam na velika vrata pozorišta i na male ekrane”

Nakon objavljene fotografije u prepisku su se uključile i glumičine koleginice Anja Mandić i Hana Selimović koje su navele da se radi o lažnom profilu.

No, tu nije bio kraj lažnom profilu, te je na profilu nakon toga objavljena fotografija na kojoj Olga navodno pozira preporođena nakon navodne infuzije, konstatujući da je “čila, vesela i, najvažnije, zdrava”.

 

(Alo \ Udarni.net)