Kao i sav normalan svijet: Ceca se provozala u autobusu, evo kako je izgledala (FOTO)

, , Comment closed

Nije joj bilo teško…

Iako važi za najveću balkansku zvijezdu, Ceca Ražnatović je pokazala da ne mora da koristi avione i skupe automobile kao prevozna sredstva, kao što to dive obično čine. Ona se za povratak iz Sofije gde je imala koncert pred 12.000 ljudi odlučila za autobus!

Ceca se iz bugarske prestonice vratila avionom, a kako nije mogla da čeka na sljedeći let, sa svojom ekipom se vratila autobusom. Za ovu priliku odabrala je ležernu odjevnu kombinaciju, tačnije trenerku, ravne čizme i bundu, u kojoj joj je bilo udobno da putuje, a ekipa emisije “Premijera” je uradila intervju sa pjevačicom tokom ove duge vožnje.

“Ovo su ljudi koji me godinama prate, vidite koliko je sada sati, 2 posle ponoći, atmosfera nam je odlična, šalimo se, zabavljamo. Možda ću početi češće da koristim bus kao prevozno sredstvo. Ovo nije prvi put da sam ovako putovala posle nastupa, i iz Beča sam se vraćala autobusom”, rekla je Ceca.

U autobusu su svi putnici bili njeni saradnici, brojni muzičari, menadžer, njena frizerka i kuma Svetlana Bubanja Bucka, a folk diva je ovom prilikom najavila koncert na Gradskom trgu u Lazarevcu, koji će se održati u četvrtak, 1. marta, u 20 časova

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)