Vladimir Marjanović u zatvoru zbog ovog snimka…

, , Comment closed

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pjevačice je snimljen tajno u porodičom automobilu za vrijeme dok je sa svojom suprugom razgovarao.

Prema onome što “Alo” saznaje, Vladimir je također i poslije saslušanja u policiji rekao Zorici:

“Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zajebali.”

Upravo zbog ovih saznanja, “Alo” je pozvao Vladimira Marjanovića i tražio komentar zbog sumnji da je on bio mozak ovog zločina u Borči te da je imao zadatak da se otarasi Jeleninog tijela, i da je pri tome drogirao sina “bensedinom” zbog pristupanja poligrafu, te pri tome još i nagovarao suprugu da lažima pokriva Zorana i njega.

Mnogi dokazi upućuju na Vladimira, jer prema saznanjima policija je krajem aprila 2016. snimila Vladimira kada je nakon saslušanja supruzi rekao: “Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zajebali”.

” Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića u porodičnom automobilu i čuli kad su Vladimir i Zoran nagovarali Zoricu kako da ih „pere“ kod inspektora. Posle saslušanja u stanici „29. novembar“, on je na parkiralištu svojoj ženi doslovce rekao: „Mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zajebali”. Potom je dodao „da su njih dvoje uspeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može”

rekao je izvor veoma blizak istrazi.

26. aprila 2016. godine supružnici su bili pozvani na informativni razgovor. Za vrijeme čekanja na saslušaje, njih dvoje su se u hodniku neprekidno dogovarali o tome šta će reći inspektorima. Marjanović je svojoj supruzi davao instrukcije kako da odgovara na određena postavljena pitanja.

“Došli su veoma nervozni i zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je Zorici davao uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora. Govorio joj je šta sme, a šta nikako ne sme da otkrije o svom odnosu sa Jelenom i svom poslu. Posle saslušanja, njihovo raspoloženje se drastično promenilo. Razgovarali su glasno i upadljivo gestikulirali. Nisu vodili računa da li policajci mogu da ih čuju. Delovali su kao ljudi koju su izbegli sigurnu zamku i koji likuju jer nisu otkriveni”

rekao je izvor za “Alo” iz policije.

 

(Alo \ Udarni.net)