Zaprepastila mnoge: Goca Tržan napumpala lice? Odgovorila na optužbe, evo kako izgleda (FOTO)

, , Comment closed

Goca Tržan više puta je isticala kako nema ništa protiv plastičnih operacija, ali da ona sama na svom licu radi bjuti tretmane.

Popularna pjevačica je na društvenoj mreži “Instagram”, odnosno na svom privatnom profilu objavila fotografiju, a iznad je napisala da je sve što poseduje na licu njeno.

“Trepavice moje,obrve moje,jagodice moje,kosa moja,ukratko sve je moje”, napisala je Goca.

Međutim, naišla je na osudu pratilaca, kojima je zapalo za oko da je Tržanova na fotografiji koristila fotošop, pa je nastala  čitava pometnja.

“Obrve su urađene”, “Usta?”, “Korigovan nos?”, samo su neki od komentara njenih pratilaca na Instagramu, a Goca je svim hejterima poslala moćnu poruku.

“Meni je uvek najgenijalnije što komentare na temu botoksa, silikona, čega god ostavljaju prelepotice kojima su zaključani profili. I sve se jako razumeju u tematiku jer nisu nikad ništa radile. Volim vas devojke, vas i vašu žensku malicioznost, ali ne zaboravite jedno “i biće bore od ljubomore,a takve su joj bore najgore…” Mali savet svima, probajte da u drugim ljudima prvo primećujete lepe stvari,to će vas oplemeniti i biće vam život mnogo lepši. Jer realno,svaki vaš komentar više govori o vama nego o osobi koju komentarišete. Mene ne možete ni uvrediti ni povrediti, ne radi se o meni, dajem vam prijateljski savet kako da probudite lepotu i u sebi”, napisala je Goca.

 

(Kurir/Udarni.net)