Otkriveno: Evo zbog čege ja Zoran Marjanović pobijesnio i ubio suprugu Jelenu

, , Comment closed

Niko naprosto ne može da vjeruje, saznanjima o ubistvu popularne pjevačice Jelene Marjanović…

Iako je njen muž Zoran Marjanović u zatvoru i dalje se vodi istraga i prikupljaju dokazi koji bi mogli da budu od ključnog značaja za istragu.

Popularna pjevačica “Granda” Jelena Krsmanović Marjanović (33) neposredno prije smrti poslala je SMS jednim muškarcu, što je usporilo njeno trčanje i praktično omogućilo njenom suprugu Zoranu (38), optuženom za ubistvo, da je sustigne i zada joj kobne udarce.

Prema navodima optužnice, kritičnog dana, 2. aprila 2016. godine, nakon što je bračni par Marjanović sa kćerkom Janom došao na nasip Crvenka, Jelena je otišla da džogira.

“U tom momentu, Zoran i Jana ostaju sami, a Zoran gasi mobilni telefon, ostavlja dete samo i kreće za Jelenom. Veštačenje njenog mobilnog telefona pokazalo je da je Jelenu u 16.41 pozvala kuma Vera, a njihov razgovor trajao je 35 sekundi. Posle tog razgovora, Jelena je poslala SMS izvesnom M. Š., a potom ju je pozvala i majka”, iznosi naš sagovornik ono što navodno piše u optužnici.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg sagovornika, Zoran je vidio da Jelena piše poruke i telefonira, pri čemu je usporila korak.

“Veštačenja mobilnih telefona i izjave svedoka govore o tome da je Zoran između 16.54 i 17.04 sustigao Jelenu. Pre toga je video da ona drži telefon u ruci i pretpostavka je da je počeo da je ispituje o tome kome šalje poruke, sa kim se dopisuje i sa kim razgovara “, kaže naš izvor i dodaje da je Zoran bio upućen u svaki Jelenin korak i da joj je često uzimao telefon kako bi pregledao njene poruke i pozive.

“Još jedna pretpostavka je da su Zoran i Jelena kraće vreme razgovarali, nakon čega se ona okrenula kako bi nastavila trčanje” objašnjava sagovornik.

Prema optužnici, Zoran je oštrim predmetom ubo Jelenu u lakat i vrat, a ona je počela da bježi. Tada joj je ispao telefon, kao i jedna patika i gumica za kosu. Nesrećna žena je bježeći ušla u kanal, a Zoran joj je sa obale metalnim predmetom zadao osam smrtonosnih udaraca u glavu, od kojih je pala u kanal, licem okrenutim nadole i udisala je vodu.

Kako “Alo!” saznaje iz teksta optužnice, koja još nije potvrđena od strane Višeg suda, nazire se i mogući motiv zločina. Naime, iz iskaza brojnih svjedoka proizlazi da je Jelena namjeravala da napusti porodičnu kuću u Borči i da sa sobom povede i ćerku.

“Otkako su se venčali, Zoran i Jelena su živeli u njegovoj porodičnoj kući u Borči, i to u zajednici sa njegovim roditeljima i bratom. Jelena se žalila prijateljicama i rođacima da više ne može da podnese život u toj kući. Ona je želela da suprug, njihova ćerka i ona počnu da žive sami, ali se Zoran tome navodno protivio, pa je Jelena nagovestila da će otići bez njega”, priča izvor.

 

 

(Alo/Udarni.net)