Dok je estrada u žalosti zbog smrti Sinana Sakića, Miloš Bojanić uputio oštru poruku

, , Comment closed

Miloš Bojanić, kolega legendarnog pjevača narodne muzike Sinana Sakića, koji nas je napustio poslije duge i teške bolesti, poslao je poruku mladim ljudima za koju sada sigurno nije ni vrijeme ni mjesto.

Borbu sa teškim oboljenjem jetre Sakić je izgubio i sve nas prerano napustio u 62. godini života. Vijest o njegovoj smrti pogodila je cijelu estradu kao i na hiljade ljudi širom regiona koji su voljeli ovog pjevača i koji su slušali  hitove koje je samo on mogao izvesti  tako da vas srce zaboli.

Miloš Bojanić je također je duboko pogođen zbog smrti svog prijatelja i velikana narodne muzike, no, posmatajući sa druge strane, nismo baš sigurni da je poruka upućena javnosti baš najprimjerenija u ovom tužnom trenutku.

“Šta da kažem osim da mi je mnogo žao jer je u pitanju čovek koji je ostavio iza sebe veliku karijeru i velike hitove koji će se dugo slušati. Ipak, najveća tuga je što je prerano ostavio porodicu “

kazao je Miloš za “Espreso.rs”, a sa sljedećom izjavom sve je začudio:

“Neka Sinanova smrt bude poruka za sve moje kolege i mlade ljude kada su u pitanju poroci. Počevši od pušenja cigareta, pa sve do… “

rekao je pjevač.

 

(Haber \ Udarni.net)