Žika i Dajana se razvode: Njihov sin prolazi kroz pakao evo i zbog čega

, , Comment closed

Žika i Dajana se razvode. Da stvar bude gora njihvo sin trenutno prolazi kroz pakao. Ovaj par je svojim razvodom šokirao sve. Niko nije mogao da nasluti na nešto ovako.

Razvod Dajane i Žike Jakšić šokirao je javnost, a njih dvoje i petogodišnji sin Dušan ovih dana prolaze kroz pravi pakao. Dječak je teško podnio sve ovo pa je voditelja odlučila da ga maksimalno zaštiti.

Osim što se sa djetetom vratila u dom svoje majke Evice Paunović, Dajana se konsultuje sa psihologom kako bi njen nasljednik što bezbolnije prebrodio ovaj period.

“Dajani je sada najbitnije da Dušan bude dobro i da shvati da mu neće nedostajati ljubavi. Osim što je morao da promijeni životni prostor i sobu koja je opremljena baš za njega, mališan će morati da krene i u drugi vrtić. Dajana se trudi da je sin ne vidi tužnu, dok se o svakoj promjeni njegovog raspoloženja konsultuje sa psihologom. Žika ga često viđa kako bi mališan shvatio da su mu i mama i tata posvećeni”, govori izvor blizak Dajani koja se odnedavno ponovo preziva Paunović.

Dajani su otvorena vrata “Granda”.

Dajana se prije nekog vremena oprobala u ulozi pjevačice, a ukoliko bude željela da nastavi karijeru, bez obzira na razvod može da računa na “Grand“ produkciju.

“Dajana se posljednjih godina više posvetila ulozi majke pa je karijeru malo zapostavila. Ona je čak zatvorila i salon ljepote. Bez obzira na to što je Žika glavni producent u “Grandu“, Dajani su otvorena vrata ove kuće ukoliko poželi ponovo da pjeva. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, ali je potrebno vrijeme da se sve smiri”, govori izvor.

Da napomenemo da su se Dajana i Žika vjenčali 2010. godine, a kumovi su im bili Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović. Dvije godine nakon svadbe dobili su sina Dušana koji će za nedelju dana proslaviti svoj peti rođendan.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)