Zoran Marjanović na meti: Nakon ubistva Jelene, evo ko progoni Zorana Marjanovića

, , Comment closed

Nakon ubistva pjevačice Jelene Marjanović, koje još nije razriješeno, ovaj put na meti je Zoran Marjanović. Suprug ubijene pjevačice odlučio je sve da otkrije, pa čak i o kome se radi. 

Nakon šoka koji je doživio poslije gubitka supruge, Zorana je sad snašao novi problem.

Početkom jula izvijesna Klaudija iznajmila stan u Borči i svakodnevno išla kod supruga pokojne Jelene Marjanović kako bi ga ubijedila da sklope brak i da se sa kćerkom preseli kod nje.

Klaudija je početkom jula zakucala na Zoranova vrata. Posjeta nije bila najavljena, a čitava Borča zna zbog čega je bila kod njihovog komšije jer se prethodno raspitivala o njemu.

“Nepoznata žena mi je prišla u supermarketu i pitala me gde se nalazi kuća ubijene pevačice. Rekla mi je da je rodom iz Srbije, ali da živi u Nemačkoj. Izgledala je baš lepo. Imala je šešir i velike crne naočare. Bila je uzbuđena i samo je ponavljala Zoranovo ime. Pokazao sam joj gde živi Jecin muž, zahvalila mi je, sela u auto i otišla. Kasnije sam video njen auto parkiran ispred Zoranove kapije”, govori komšija.

Njen dolazak u Borču kod Zorana začas je postao glavna tema i priča se raširila. Mještani tvrde da je gospođa iz Njemačke bila baš uporna u svojim namjerama da osvoji udovca, pa je iznajmila stan.

“Dve nedelje je plaćala kiriju za tu garsonjeru, nije odustajala do poslednjeg trenutka. Samo je išla od stana do Zokija, to joj je bila svakodnevica. I onda je otišla”, kazali su sagovornici iz Borče.

Zoranu Marjanoviću je bilo veoma neprijatno kada smo ga pozvali i rekli da smo čuli za bračnu ponudu. Prvo nije želeo da priča o tome, ali kad je shvatio da imamo sve informacije, otvorio se.

“Šta sve neću da doživim! Klaudija je stvarno divna žena. Saslušao sam je šta ima da kaže, lepo smo porazgovarali, ali ja se zaista ne pronalazim u toj priči. Ni u novom braku, ni u selidbi za Štutgart. Trebalo joj je nekoliko dana da prihvati istinu. Nismo ostali u kontaktu”, kaže Marjanović.

Da napomenemo, da Zoran iza sebe ima dva braka. Prije nego što se oženio Jelenom Krsmanović, bio je u braku sa Sanjom, s kojom ima sina Uroša (18).

 

(Kurir/Udanri.net)