Zoran Marjanović sve više tone: Pojavio se svjedok koji otkriva ključne detalje misterije

, , Comment closed

Klupko se polako odmotava…

Zoran Marjanović uhapšen je u petak, 15. septembra u porodičnoj kući, a sve zbog sumnje da je počinio ubistvo supruge Jelene Marjanović. Dan kasnije je prebačen u Centralni zatvor, gde će po odluci Višeg suda provesti 30 dana koliko mu je određen pritvor.

Iz dana u dan u javnosti se pojavljuju novi dokazi u vezi sa ovim slučajem, a javnost Srbije i okoline ne prestaju da šokiraju novi dokazi.

Najnoviji podatak koji se pojavio jeste da je ključni svjedok u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), upravo rođak porodice Marjanović, a prenosi Srpski telegraf.

Ovaj tajanstveni svedok tvrdi da je kobnog dana, kad je prijavljen pjevačicin nestanak, Marjanovića vidio na nasipu, skoro dva kilometra dalje od mjesta na kojem muž pevačice tvrdi da je bio! Time će bez sumnje oboriti Marjanovićevu odbranu.

“Svedok, čije se ime zasad drži u tajnosti, posle godinu i po dana odlučio je da progovori i otkrije sve što zna u vezi s brutalnim ubistvom pevačice “Granda”. Njegov iskaz kosi se s tvrdnjama kojih se od dana nestanka Jelene Marjanović pa sve do danas drži njen suprug”, govori izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Da napomenmo da je pjevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine kada je sa suprugom i ćerkicom Janom izašla iz kuće.

Ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag. Njeno tijelo pronađeno narednog dana.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)