Zvanično: Evo čime je ubijena Jelena Marjanović

, , Comment closed

Mlada pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović iz Borče ubijena je prije 19 mjeseci. Posljednjih dana neka od pitanja koja intrigiraju javnost su da li policija ima čvrste dokaze ili da li će Zoran Marjanović biti pušten iz pritvora.

Advokat porodice ubijene pjevačice Nebojša Milosavljević govori da Zoran Marjanović nije uhapšen bez razloga, no da bi ipak uprkos svim dokazima mogao biti oslobođen.

“Ovo je jedan interesantan slučaj koji već godinu dana zaokuplja pažnju javnosti, glavno pitanje je da li je Zoran ubica ili nije i sve je fokusirano na to da tužilaštvo utvrdi da li je kriv ili ne”

kazao je Nebojša.

Na postavljeno pitanje da li bi Zoran mogao da bude pušten iz pritvora, Milosavljević je kazao da je to vrlo moguće zbog toga što on nije vidio jače, relevantne dokaze koji bi stvorili sumnju da je izvršio krivično djelo.

Osim toga on je bio u posjeti i Zoranovom ocu koji je nakon hapšenja rekao da se plaši da će biti ubijen u Centralnom zatvoru.

“U zatvoru je teško nekoga ubiti. A i ko bi imao motiv da ubije Zorana Marjanovića? Motiv bi trebalo da ima neko ko je porodično blizak sa pokojnom pevačicom. Sumnjate da će ga likvidirati mala Jana ili sestra od strica? Da li on tom izjavom šalje neku poruku? Da li porodica Marjanović zna mnogo više?”

kazao je Milosavljević.

Pored toga, oglasio se i kriminolog Božidar Spasić koji je podsjetio da je Zoran Marjanović bio priveden odmah nakon ubistva jer je bio jedini sumnjiv.

“Godinu i po dana kasnije, Marjanović je uhapšen zbog pritiska javnosti, nije bilo nekih velikih dokaza. Mislim da policija nema pravi dokaz”

kazao je kriminolog, ukazivajući na to da bi Zran Marjanović iz cijele ov situacije mogao izaći kao pobjednik iako pola zemlje vjeruje u to da je Marjanović kriv.

Najveća greška je prema njegovom mišljenju to što je u samom startu fiksirano kako je Marjanović ubica a policija tada nije imala nikakve konkretne dokaze.

Međutim, novinar TV Pink Mladen Mijatović navodi da policija niti u jednom, pa tako ni u ovom slučaju ne vrši hapšenje bez nekih valjanih materijalnih dokaza, no samo se postavlja pitanje da li će ti dokazi biti dovoljni za sud.

“Nije utvrđen motiv, a nije pronađeno ni sredstvo izvršenja. Zločin je počinjen metalnom štanglom dužine od 30 do 50 centimetara, sa zadebljanjem na vrhu. Ubica je Jelenu brutalno pretukao tom palicom i naneo joj smrtonosne povrede”

kazao je Mijatović.

 

(Pink \ Udarni.net)