Nesvakidašnji događaj: Napadnut popularni pjevač Haris Berković

, , Comment closed

Maldi pjevač i pobjednik “Zvezda Granda” Haris Berković zadnjih dana je sve više u medijima. Javnost najviše interesuje njegov odnos sa Radom Manojlović, kao i njegov privtni život.

Međutim Haris Berković je jedan od mladih bh. pjevača koji je “zaludio” većinu mladih srbijanskih pjevačica.

Već dugo je, kako i sam priznaje, u ljubavnoj vezi sa Radom Manojlović. Na nju su, kako čujemo, ljubomorne mnoge njene kolegice baš zbog toga što je, kako one komentiraju, „uhvatila mladog macana koji zna dobro da puca“!

Nedavno je procurila priča kako ga je napala Katarina Grujić i to u avionu. Sjedili su jedno pored drugog na letu Cirih – Beograd. Tokom leta došlo je do jakih turbulencija i među prvima koja je počela paničiti bila je baš Grujić. Bacila se Harisu u zagrljaj kako bi je utješio, mada ni njemu nije bilo svejedno zbog ne baš prijatnog leta.

Bila je to, priča Haris, čista kolegijalna podrška pa su mu, nastavlja, smiješne priče da je Katarini to bila jedinstvena prilika da je zagrli. Vjeran je, veli on, svojoj Radi i ne bi je nikada prevario.

 

Otac nije ljut na mene

Haris, koji se ovih dana vratio sa zimovanja iz Austrije gdje je bio sa Radom, kratko se osvrnuo na priče koje su došle po njega, a po kojima je na njega ljut otac Mirsad. Navodno mu je zamjerio što malo vremena provodi kući sa porodicom već je stalno sa Radom i u Beogradu.

“Kada mi obaveze dozvoljavaju i kad imam slobodnog vremena uvijek sam kod kuće, družim se sa svojima, prijateljima, ponekad izađem… Kod ans sve odlično funkcionira i moji u potpunosti razumiju koliko sam u obavezama i uživam njihovu veliku podršku. Niko, pa ni moj otac, nije ljubomoran na mene”, kazao je mladi pjevač Haris Berković.

 

(Hayat/Udarni.net)