Nije podnio pritisak: Novi dečko Snežane Đurišić odlučio da progovori i otkrio sve detalje

, , Comment closed

Pjevačica i ugledni doktor beogradske klinike “Narodni front”, prema saznanjima, u ljubavi su već skoro godinu dana i u posljednje vrijeme sve češće dolaze zajedno na gradska dešavanja. Oni su riješili da svoju ljubav više ne kriju, pa doktor Milošević Snežani pravi društvo gdje god da se pojavi.

Dečko popularne pjevačice koji je inače ginekolog-akušer s kojim je Snežana Đurišić u emotivnoj vezi, rekao je za svoju partnerku da je smatra princezom i da je ona vredna svakog poštovanja.

I pored toga što je očigledno da među njima postoje snažne emocije koje primijete svi kada ih vide zajedno, Đurišićeva ni juče nije htjela o tome da govori dok je njen partner odlučio da se oglasi.

U ekskluzivnoj izjavi, poznati doktor je, ne želeći ni da potvrdi ni da demantuje saznanja o njegovoj vezi sa poznatom pjevačicom, rekao da je Snežana izuzetna žena za koju ima samo riječi hvale.

“Snežana je tako divna žena, veliki prijatelj, a iznad svega prava dama. O njenim umetničkim dometima je izlišno i govoriti. Ona će u meni uvek imati pravog i iskrenog prijatelja i ni ja niti iko drugi ne treba i ne sme tu i takvu sliku o njoj bilo kakvim komentarima da ruši.

Verujte mi da se Snežana Đurišić ne komentariše. Iskreno mislim da je ona prava princeza i daj bože da nam je više takvih. I da ne pomislite da pokušavam da se pravdam, kako branim nju. Tako bih sutra rekao i za svaku drugu ženu, bila ona vaša sestra, žena bila prijateljica. Budite sigurni da je tako”, rekao je doktor Milošević.

O tome da su njih dvoje u ljubavi, dugo se spekulisalo po gradskim kuloarima, ali je Đurišićeva svaki put na pitanje novinara o svom izabraniku vešto izbjegavala odgovor.

Kada je u novembru pjevačica imala nastup u Sarajevu, s njom je bio i doktor Vanja, ali tada su uspjeli da izbjegnu susret s novinarima, koji su im neprestalno bili za petama.

Nedavno su bili zajedno na jednoj proslavi, a kako smo juče objavili, raskrinkala ih je Ceca Ražnatović. Ona je na Instagramu objavila selfi fotografiju sa Viki Miljković, ali se u pozadini vide Snežana i njen partner.

 

 

(Svet/Udarni.net)